Duurzaam bipsen schilderen

Een tijdje terug zat ik in de bieb naar buiten te kijken. Daar viel mijn oog op de strakke lijnen en wapperende vlaggen aan de overkant. Da’s mooi om te tekenen dacht ik. Toen we met onze Kunstclub bedachten om een expositie te organiseren was het gauw klaar. Deze kwam er zeker in. 

Nou valt mijn oog nogal snel op van alles maar ik had een criterium extra. Een fikse roffel rond de hartstreek en er was weer een Asser stadsgezicht verder in de beslisronde voor de expo.
Inmiddels heb ik er drie getekend en aan de laatste wordt gewerkt. Dan hang ik toch maar met vier fonkelnieuwe kunstwerken in de expositieruimte! 

Daar horen visitekaartjes bij. Maar die heb ik niet. En zin in de gebruikelijke ook niet. Wat te doen? 
Schoten mij me ineens m’n PresenteerFabriekkaarten te binnen. Daar heb ik nog een beste doos van staan. Helemaal duurzaam en van deze tijd om ze te hergebruiken. Dus nou zit ik bipsen te schilderen. En voor wie liever een neutrale achterzijde wil, die is er ook.

De expositie is van 14 t/m 21 april a.s. en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Op mijn website tref je alle gegevens aan. 

Geplaatst in Josee's Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *