Illustrator i.o

Zoals je wellicht hebt gelezen in een vorig blog, hoop ik een echte illustrator te worden. Ondertussen zou ik gewoon presenteercoach blijven.

Maar dat bleek toch een dingetje te wezen.
Snotverju wat een strijd werd daar in mij gevoerd. Ik voelde tegenzin als ik aan coachen dacht. Hoe kon dat nou? Ik heb een gaaf vak!
Maar ik zou eerlijk zijn en het voelde toch als nee. Stoppen daarmee dus maar ja, geen coach meer en wat dan? Wat ben je dan nog? En hoe zit het met verdienen? En als de Kunstacademie gewoon NEE zegt? Whaaa!

Met m’n bloedsuikerspiegel sky high en het dun door de broek heb ik besloten helemaal te stoppen als presenteercoach. Eind dit jaar word ik uitgeschreven bij de KvK. Mijn website moet verbouwd. De zakelijke facebookpagina gaat eraf. Met Twitter ben ik inmiddels gestopt.

Het is volstrekt ongewis of ik aangenomen ga worden op Minerva. Er zijn geen garanties op een plek, toekomstige verdiensten of succes.
Wel is heel gewis dat ik gelukkig word van tekenen. Ik word er zo blij van dat ik nog niet helemaal kan geloven dat ik het ga doen, mezelf ontwikkelen als illustrator.

Via mijn blog kun je volgen hoe dat er in de praktijk uit ziet.

Geplaatst in Josee's Blog.

One Response to Illustrator i.o

  1. karin zegt:

    lieve josee,
    mooi omschreven! Op naar een waanzinnig goed 2017.
    dikke kus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *