PERMANENT ORGASME

Alvorens nieuwsgierig het artikel te gaan lezen, bedacht ik mij dat dat wel een fijne staat van zijn moest wezen. Zo’n gelukzalige opwindende roes. De hele tijd!

Maar nee, de dame in kwestie was boos en wanhopig las ik, want iedereen deed er lacherig over en wilde weten hoe dat nou was. Nou, leuk was het niet, het was doodvermoeiend om een blijvend hoogtepunt te hebben. Het stopte nooit. Alles geprobeerd, niets hielp, ze moest er maar mee leren leven.

Hier moest ik gisteren aan denken toen ik in een opgewonden lyrische roes verkeerde. Ik was overweldigd, kon het niet bevatten en niet geloven en toch weer helemaal wel. M’n adrenalinepeil was zo hoog dat ik een fikse wandeling ben gaan maken om het wat te kalmeren. Ik kreeg zowat geen lucht van geluk.

Nee lezer, niet door een orgasme, want dat gaat je toevallig helemaal niks aan. Maar wel doordat er in mij een besluit werd genomen. Eindelijk ga ik doen wat jarenlang sluimerde en in ene glashelder werd. Ik ga naar de vooropleiding van de Kunstacademie en hoop volgend jaar aangenomen te worden. Zodat ik een echte illustratort word (luister nu in gedachten naar een diepe oerkreet die in de bergen weerkaatst of slaak hem zelf ff).

Holy moly, ik verkeer nog steeds in een gelukzalige roes.
Maar bij mij stopt dat vast als ik me bedenk dat ik: 4 jaar elke dag naar school moet! Alles in het Engels is! Er veel digitaal is! Ik tentamens heb te halen!
Of niet natuurlijk;). 

Geplaatst in Josee's Blog.

One Response to PERMANENT ORGASME

  1. Marijke zegt:

    He, Josee, wat lees ik nu? Wat leuk man! Superdepuper! Een hele leuke concurrent-illustratort erbij straks dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *