Flabbergasten, huh?

Flabbergasten, huh?

Soms rinkelen er ineens een heel stel kwartjes achter elkaar door. Dat gebeurde onlangs ook met kleur-en kledingstylist/vriendin Gerdien Breimer en mij. Zo nu en dan werkten we samen en dat bleek volgens het publiek een gouden combi. Wij bleken ook allebei de crisis flink beu te zijn en het gedrag wat daar uit volgt. Zeuren en klagen, piepen en mauwen, wat wordt een mens daar chagrijnig van! Dus de koppen maar eens bij elkaar gestoken…

We bedachten dat een combi van onze werkzaamheden klanten veel zou kunnen opleveren. Het bekende 1+1=3 principe. Bovendien sta je samen ook nog eens sterker. Terwijl wij daar nog over aan het denken waren ontstond er via Twitter een gekke tweetline en toen waren ineens de Flabbergasten geboren. Zo vanzelfsprekend kan het gaan.
We bundelen dus af en toe onze krachten om klanten te helpen zich sterk(er) neer te zetten in gedrag en (uiterlijke) presentatie, zodat zij op hun beurt hun klanten flabbergasted achterlaten. Hoei!

We organiseren bij tijd en wijle ook een activiteit om de ondernemerschwung erin te houden. Je ondernemersvaardigheden vergroten, een hoop lol trappen en netwerken komen daar bij elkaar. De eerste activiteit is een theaterworkshop ‘Improvisatie’. Onder leiding van een theaterprofessional gaan we gezamenlijk aan de slag. Wij doen ook mee en zorgen ondertussen ook voor hapjes en drankjes. In het menu/Flabbergasten op deze site vind je meer info.

Op Facebook kun je ons volgen op www.facebook.com/jg.flabbergasten en je kunt ons volgen op @flabbergasten.

Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.