Klepperende brievenbus

Klepperende brievenbus
Zat jij vroeger ook weleens te wachten tot je het geklepper van de brievenbus eindelijk hoorde? Zoals ik, smachtend naar een brief van m’n Franse correspondentievriendje of andere spannende post.

Tegenwoordig brengt de postbode meestal brieven van de Belastingdienst of ander saais zakelijks. Dus dan is het, temidden van alle tweets, mails en Facebook-berichten superleuk om weer eens echte post te krijgen.

Nou, dat kan! Wat wil namelijk het geval? Als co-creatie organiseren Gerdien Breimer (gerdienbreimer.nl), Jan Timmerman (bedrijfsbeeld.nl) en ik gezamenlijk iets nieuws en wel de Proeftuin. Hier kun je grasduinen en van alles te weten komen hoe je je als Zelfstandig Professional onderscheidt. Zodat je jouw persoonlijke merk versterkt.

Voor slechts € 29,99 krijg je waardevolle tips over je persoonlijke uitstraling (Gerdien) en je bedrijfspitch (Josee). En bij Jan leer je aan de camera wennen. Met deze praktische tips kun je jezelf prima presenteren en als je een filmpje van jezelf op internet wilt zetten, heb je de eerste stappen reeds gezet!

Natuurlijk maken we reclame via Twitter, de mail en Facebook. Maar ook via de gewone post dus, middels een machtig mooie flyer! Wil je er ook door de brievenbus hebben en het klepperende brievenbusgevoel weer eens ervaren? Stuur me een mailtje en per kerende post krijg jij een flyer door de bus.


Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.