PRIJS!

Prijs!
Nooit win ik een prijs.
Dus toen bleek dat ik er wel een had gewonnen, ging ik van vreugde door het dak! Gaf ruim baan op Twitter aan het heuglijke feit en werd van diverse kanten welgemeend gefeliciteerd, verdiend vond men.

Ik had trouwens geen flauw idee wat ik had gewonnen, wel bleek snel waarom.
Lynn Coleman van Skyhookprojects organiseert, met Karin Beukema van Pyxis projekt- en procesmanagement, een inspirerende workshop voor projectleiders, ‘Op Trektocht’. Om dat te promoten had ze een twitteractie georganiseerd.
Wat Lynn doet is goed, dus ik retweette elke volgende actiestap vrolijk in het rond. En werd zonder dat ik het wist uitgeroepen tot ReTweet Winnaar. Joehoe! Er zou aan mij een prijs uitgereikt worden.
Een heuse prijsuitreiking!
In mijn nieuwe jurk toog ik op weg naar Galerie Wildevuur in Hooghalen waar e.e.a. zou plaatshebben.
Er bleek geen pers, flitslicht en tromgeroffel en ik hoefde ook geen dankspeech te houden.

Welnee, ik schoof gewoon aan bij Lynn (@skyhookprojects), Karin (die nog niet twittert) en Johan (@johanhovinga), die trouwens de hoofdprijs had gewonnen van de Twitteractie ‘Op Trektocht’. Ik had een geweldige middag met gekwek en gekwebbel en serieuze praat over van alles en nog wat. Vooral over kunst, Nepal, cultuur, yakboter, politiek, Mongolië, moeders en de nieuwe dichtbundel van Johan (houd de lanceerdatum in de gaten via @johanhovinga).

In afwachting van het moment natuurlijk…
Na een toepasselijke en korte speech van Lynn kreeg ik namens ‘Op Trektocht’ een zelf ontworpen en beschilderde oorkonde en een schattig twittervogeltje uitgereikt.

Ineens begreep ik wat er gebeurt als je een prijs wint. Felicitaties, een uitreikingsfeestje, de prijs zelf: het draagt allemaal bij aan een bijzondere ervaring. De ervaring dat het JOU van harte wordt gegund.
Heerlijk. Dank.

Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.