Gewassen en gestreken

Gewassen en gestreken hangt mijn overall voorlopig even aan het haakje. It’s summertime! Vandaag helemaal, de mussen vallen zowat dood van het dak van de hitte.
Het is zomer en de PresenteerFabriek gaat op Zomerstop. Tijd om alles eens langs te lopen. Straks in augustus is de Fabriek twee jaar in gebruik dus dat mag ook wel een keer. De komende twee maanden gaat het aanbod wat uitgebreid worden en vooral goed helder omschreven. Zodat duidelijk is wat je kunt halen bij de PresenteerFabriek en wat dat voor je presentatie kan betekenen.
De website gaat aangepast worden. Dat de site aantrekkelijk is, blijkt uit het bezoekersaantal wat op dit moment exact 32699 bedraagt. Pfff! Had ik al gezegd dat ik zo’n goede websitebouwer, host en reclamebureau heb? Vast wel!
De inhoud kan natuurlijk altijd beter en nog meer toegepast. En precies daar gaat aan gewerkt worden. Ik heb veel zin om er lekker even de tijd voor te nemen zonder al teveel waan van de dag. Zo nu en dan wordt er dus iets aangepast. Dat zie je vanzelf. Fijne zomer!

Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.