NIEUW!! Op video jezelf professioneel presenteren!

Jaaa, de website Professioneelopvideo.nl is in de lucht!
Keihard is er gewerkt om de website www.professioneelopvideo.nl de lucht in te krijgen. Op deze website vind je een promotiefilmpje, pitches van de workshopcoaches en de bloopers van de opnames (voor het promotiefilmpje) terug. De bloopers heb ik inmiddels al zeker vijf keer gezien en ik moet er steeds harder om lachen. Je krijgt echt een kijkje achter de schermen!

Een videofilmpje van jou en je bedrijf wordt steeds belangrijker. Het geeft in een oogopslag weer wie je bent, waar je voor staat en wat het de klant oplevert als hij met jou in zee gaat. Lijkt je zo’n filmpje wel wat, kijk dan gauw op de site en meld je aan voor de workshop. Er kunnen per workshop maar maximaal negen deelnemers meedoen. Je videofilmpje (krijg je na editing toegestuurd) is en blijft van jou.

Professioneel op video is een initiatief van Gerdien Breimer (Gerdien Breimer kleur en kledingstylist), Jan Timmerman en Hendrikus Hoving (TOPLeveranciers.com en H2Media) en de PresenteerFabriek.

Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.