De PresenteerFabriek op de radio

De PresenteerFabriek op de radio
Onlangs was ik een weekje in Rotterdam. Ging de telefoon. RTV Drenthe. Of ik wel live in de radio-uitzending commentaar wilde geven op een item. Een minister in Nieuw-Zeeland had 10 minuten de verkeerde speech voorgelezen. Het had moeten gaan om immigratie en het ging om belastingmaatregelen. Ai! Pech voor de minister, die een andere speech dan gedacht onder z’n neus had gekregen, maar 10 minuten stug door blijven gaan…
Nou, daar wilde ik wel wat over zeggen, me onderwijl verbazend hoe ze me nou toch in Rotterdam hadden weten te vinden (gewoon, via internet, de website en mijn gsm, het was nog vroeg). Luister naar het commentaar en RTV Drenthe, leuk dat jullie aan me dachten!
Op de radio

Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.