Verloren schaap?

Ik zoek verloren schapen!
Onlangs meldde, heel attent, een mede-tweep dat hij zich wilde aanmelden voor de nieuwsbrief Tips&Tools. Dat lukte hem niet.
Donders dacht ik bij mezelf! Ik het gauw uitproberen en inderdaad, er gebeurde niks. Nou moet ik heel eerlijk zeggen dat ik het al zo raar vond. Menigeen heb ik de afgelopen periode gesproken en er werden mensen enthousiast van de gratis tips&tools over presenteren. Maar ze meldden zich niet aan.
Leermoment 1
: niet te snel invullen en aannemen waarom ze niet inschrijven maar Leermoment 2: de techniek blijven controleren. Ook voor mensen die een heilig ontzag voor techniek hebben dus.

Heb jij je aangemeld en vervolgens nooit een Tips&Tools gekregen? Hij doet het weer! Wil je (nog steeds) de T&T elke even maandag vanzelf in je mailbox hebben? Meld je dan aan (i.v.m. privacywetgeving kan ik dat niet voor je doen) via aanmelden.
Oh ja, een tweep is iemand die twittert. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.