Try out ‘Laat je zien!’ groot succes

Try out van ‘Laat je zien!’ groot succes

8 Juni j.l. was de try out van ‘Laat je zien!’, een presentatie over spreken in het openbaar en de eerste presentatie/key note van de PresenteerFabriek. Er waren zo’n 30 nieuwsgierige gasten aanwezig die zich uitstekend van hun taak gekweten hebben. Het publiek was met nadruk uitgenodigd om kritisch te kijken en volgens de PresenteerFabriek-feedbackmethode TOPS & TIPS te geven.
Best spannend, voor mij een geweldige manier om erachter te komen hoe een presentatie overkomt. Ik ben erg blij met alle veren en heel erg blij met alle suggesties ter verbreding van de inhoud en alle idee├źn over de vorm.
Ben je met een presentatie bezig, organiseer dan ook eens zo’n try out. Levert je heel veel op!
Filmpje volgt. Op bijgaande foto de onderkant van de overall;).

Geplaatst in Nieuws.

Reactie mogelijkheid gesloten.